Marmara Öncü Haber

Bandırma Belediyesi ve TEMA Vakfından ‘Doğada Kitap Okuyorum’ Projesi Gerçekleştirildi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bandırma Belediyesi ve TEMA Vakfından ‘Doğada Kitap Okuyorum’ Projesi Gerçekleştirildi
24 Nisan 2024 - 15:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 200 den fazla TEMA Vakfı Gönüllüsü öğrenci ile ‘Doğada Kitap Okuyorum’ etkinliği gerçekleşti.

Bandırma General Balcı Çamlığında gerçekleşen etkinlikte, doğa sevgisi ve çevre bilinci oluşturmak amacıyla öğrenciler, öğretmenler ve gönüllüler doğa da kitap okudular.

Etkinliğe Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Ziraat Yüksek Mühendisi Burak UĞUR, Vedat DEMİR, TEMA Vakfı Gönüllü Lideri Esin EKŞİ, TEMA Vakfı İlçe Yöneticileri, muhtarlar ve doğa severler katılım gösterdiler.

Bandırma Belediyesi adına konuşan Belediye Meclis Üyesi Burak UĞUR: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında sizlerle birlikte burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve tüm Bandırmalıların bayramını kutluyoruz. TEMA Vakfı ile bu kez dördüncüsü gerçekleşen bu güzel etkinliğin her geçen yıl daha etkin ve daha canlı hale geldiğini görmek bizi gururlandırıyor. Çocuklarımız ile burada buluşmamızı sağlayan, doğada nefes almamıza fırsat yaratan siz değerli öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

TEMA Vakfı adına konuşan Gönüllü Lideri Esin EKŞİ: “ Bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarken aynı zamanda kitap okuma sevgimizi pekiştirmek için doğada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu özel günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları armağan ettiği bu bayramın coşkunun yaşarken onun “Çocuklar geleceğimizi teminatıdır.” Sözü çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmamız sorumlulugunu hatırlatıyor. Bu sorumluluk ile bugün buraya gelen tüm çocuklarımıza ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”

Etkinlik çocuk şarkıları, kitap okuma saati ve TEMA Vakfı öğretmenlerine teşekkür sertifikası sunumu ile tamamlandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu