Marmara Öncü Haber

MİRZA İDDİALI KONUŞTU, “31 MARTTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ!”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MİRZA İDDİALI KONUŞTU, “31 MARTTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ!”
25 Mart 2024 - 14:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gençlik konseri kapsamında sahne alan Tuğçe Kandemir, binlerce Bandırmalı ile bir araya geldi.Konserde Bandırmalılara hitap eden CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, projelerinden bahsederek seçimlerde destek istediler. Güçlü sesi ve yorumuyla gönüllere taht kuran Sanatçı  Tuğçe Kandemir, CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza ve CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın iş birliğinde düzenlenen “Gençlik Konseri kapsamında Bandırma’da sahne aldı. “Bu Benim Öyküm”, “Ah Ellerim Kırılaydı”, “Kahverengi Gözlerin” gibi şarkılarıyla tanınan Sanatçı Kandemir, sevilen şarkılarını Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırmalılara seslendirdi. Konsere; CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, CHP Balıkesir ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Bandırma ilçe yönetim kurulu üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Konser öncesi CHP Belediye Meclis Üyeleri tanıtıldı.

“31 MARTTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Gençlik konserinde Bandırmalılara seslenen ve  seçilirse yapacağı projelerden bahseden CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, “Bandırma, bizlerin döneminde özgürlüğün, barışın, kardeşliğin, Atatürkçülüğün ve Cumhuriyet’in kenti oldu. O kentin birer bireyleri olarak sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Ben tecrübeli bir yerel yöneticiyim. Bandırma’da çok büyük projeler gerçekleştirilmeli. Günlük hizmetleri iyi yapılmalı, sorunları çözülmeli ve eksikleri tamamlanmalı. Bandırma’yı geleceğe hazırlamalıyız. Belediye Başkanı olunca yapacağımız çok güzel ve önemli projelerimiz var. Bütün projeleri önümüzdeki 5 yıl için planladık. Tabi sadece Bandırma’yı kazanmak yetmez. Büyükşehirde’de Ahmet Akın’a ihtiyacımız var. O yüzden Bandırma’dan çok oy göndermemiz gerekiyor. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız ve hep birlikte yeniden geleceğe yürüyeceğiz.” dedi.

SANDIKLAR HEPİMİZİN NAMUSU

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bandırmalılara sandıklara “sahip çıkın” mesajı veren CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, şunları söyledi;“2019’da bir yola çıkmıştım. İttifakımız gereği adaylığım 40 gün sonra geri çekildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde 2019’da yarım kalan yolumuzu siz değerli ailemle birlikte tamamlayacak mıyız hemşehrim? Bizler için halka hizmet, hakka hizmettir. Bandırma’ya, memleketime hizmet ise benim için ibadettir. Seçimler 8 gün kaldı. İnşallah büyük bir değişim yaşanacak. Balıkesir’de 4 bir tarafa hizmet nasıl yapılır bütün Türkiye’ye göstereceğiz. Balıkesir 5 yıldır Bandırma’yı unuttu. Yapılan yatırımlarla giden paralar arasında dağlar kadar uçurumlar var. Ben adaletli bir başkan olacağıma söz veriyorum. Bandırma’nın hakkını Bandırma’ya iade edeceğiz. Belediye başkanlığı belediyenin parasını harcar, milletinin parasını babasının parası gibi harcamaz. 31 Mart’ta sandıklarımıza sahip çıkalım. Sandıklar hepimizin namusu. Hep birlikte kazanarak Bandırma’yı yeniden inşa edelim.”Konser sonunda CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Sanatçı Tuğçe Kandemir’e çiçek ve plaket takdim etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu