Marmara Öncü Haber

BİR OLALIM, BİRLİK OLALIM, BANDIRMA’YA HİZMETKAR OLALIM!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BİR OLALIM, BİRLİK OLALIM, BANDIRMA’YA HİZMETKAR OLALIM!
15 Mart 2024 - 23:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gelecek Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dağ, seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmasına 100.Yıl Mahallesinden start verdi. Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Dağ Mahalle halkına seslendi. “Bir olalım, birlik olalım Bandırma’ya hizmetkar olalım”.
Gelecek Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dağ, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Dağ, saha çalışmalarına 100.Yıl Mahallesinden başladı. Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Burhan Deniz, Bandırma İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri den oluşan kalabalık bir heyetle 100.Yıl Mahallesindeki kahvehaneler ve esnafları ziyaret eden Gelecek Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dağ, gittiği her yerde büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. Ziyaret ettiği kahvehanelerde mahalle sakinlerinden destek isteyen, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Dağ, yağtığı konuşmalarda özetle şunları söyledi. ” Gelecek Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Öncelikle bende sizlerden biriyim. Bana destek vermenizi istiyorum. Bana vereceğiniz her oy ve destek 100.Yıl’a ve Bandırma’ya destek olacak. Ben inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz 31 Martta seçim sandıklarına da yansıyacak. Bakınız, yaşıyoruz görüyoruz, 100. Yıl Mahallemize hiç bir hizmet yapılmıyor. Mahalleye hiç bir yatırım yok. Ben sizlere yapılmayacak afaki vaadler vermiyorum. Ben 100. Yıl Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözmeyi vaad ediyorum. Ben Bandırmayı, 100 Yıl’ı kısacası tüm mahallelerini seviyorum. Sizlere şunu söylüyorum. Bir olalım, birlik olalım Bandırma’ya hizmetkar olalım”şeklinde konuştu. Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dağ’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. 100. Yıl Mahallesinde yaptığı seçim çalışmalarında Mahalle sakinlerinden gördüğü yakın ilgi Başkan Adayı Dağ’ ı mutlu etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu