Marmara Öncü Haber

BANDIRMA DA ANKETLER MİRZA DİYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BANDIRMA DA ANKETLER MİRZA DİYOR
20 Kasım 2023 - 19:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma da bir gazete tarafından, özel bir anket şirketine yaptırılan ankette CHP den hangi adayı Belediye Başkan olarak görmek istiyorsunuz?. Sorusunun cevabı Yüzde 32,5 ile Dursun Mirza oldu. Belediye Başkanı Tosun ise yüzde 19 da kaldı. Metin Ok ise yüzde 19,5 ile ikinci sırada yer aldı.

Bandırma, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için gün sayıyor. Seçimlere 4 ay  kala Bandırma’da bir gazete tarafından   özel bir anket  Araştırma Şirketine yaptırılan  yerel seçim seçmen eğilimleri araştırmasında çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Ankette CHP’den hangi adayı Belediye Başkanı görmek istiyorsunuz? sorusuna yüzde 32,5 Dursun Mirza, yüzde 19,5 Metin Ok ve yüzde 19 ise Tolga Tosun yanıtı verildi. 

Anket, 14 anketörle 19 merkez ve 10 kırsal mahallede 600 kişiyle yüz yüze gerçekleştirildi. 2019 yılında başkanlık koltuğuna oturan Tolga Tosun ankette adeta dibe vurdu. Ankete katılanların yüzde 62’si belediye başkanını başarılı buluyor musunuz sorusuna ‘Hayır’ yanıtını verdi. 600 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen  ankete Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un başarısızlığı damga vurdu. Ankete katılanların yüzde 62’si belediye başkanını başarılı buluyor musunuz sorusuna ‘Hayır’ yanıtını verdi.
BAŞKAN TOSUN ANKETTE DİBE VURDU, ANKETTEN MİRZA ÇIKTI
2014-2019 Dursun Mirza ve Tolga Tosun’un karşılaştırıldığı, “Hangisi daha başarılı “ sorusuna katılımcıların yüzde 59’u Dursun Mirza, yüzde 25’i Tolga Tosun derken, yüzde 16’sı ‘Kararsızım’ dedi. Başkan Tosun, ‘CHP’nin Bandırma adayı kim olmalıdır’ sorusunda ise bir önceki dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza ve sorun yaşadığı başkan yardımcısı Metin Ok’un ardından ankette üçüncü sırada yer aldı. Katılımcıların yüzde 32,5’u Mirza, yüzde 19,5’u Ok, yüzde 19’u Tosun, yüzde 8’i Selim Panç ve yüzde 21’i hiçbiri yanıtını verdi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu