Marmara Öncü Haber

MİRZA, “ÇAMLIĞA BAZ İSTASYONU KURULAMAZ!”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MİRZA, “ÇAMLIĞA BAZ İSTASYONU KURULAMAZ!”
27 Ekim 2023 - 18:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma Paşakonak Mahallesinde Belediye tarafından devir alınan General Balcı Çamlığı Yaşam alanında kurulması planlanan baz istasyonuna tepkiler çığ gibi büyürken, Çamlığın devir alındığı dönemin Belediye Başkanı Dursun Mirza tartışmalara son noktayı koydu. Mirza, ” Oraya baz istasyonu kurulamaz, yapılan iş bizim yaptığımız protokole aykırıdır” dedi.

General Balcı Çamlığı Yaşam alanında yapılması planlanan baz istasyonuna tepkiler her geçen gün artarak devam ederken, alanın belediyeye devrini sağlayan dönemin Belediye Başkanı Dursun Mirza, konuya açıklık getirdi. Bu alana baz istasyonunun kurulmasının yaptıkları protokole aykırı olduğunun altını çizen Mirza, ” Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam ve Spor alanınını bizim dönemimizde Bandırma halkına kazandırmıştık. Lütfen bu yeşil alanı koruyun ve geliştirin. Çamlıkta Baz İstasyonu istemiyoruz. Yapılan iş, bizim yaptığımız protokole de aykırıdır. Lütfen izin vermeyin?. Bizim yaptığımız protokolde bu alana betonarme yapılamaz, bu alan ticari amaçla kullanılamaz maddeleri var. Peki baz istasyonu yapacak şirket, yeri kiralar ve kira öder. Bu kirayı kime ödeyecek?. Burada sorumluluk tamamıyla Belediyeye aittir. Belediye yetkililerinin bilgisi ve izni olmadan oraya kimse çivi çakamaz. Bu karardan derhal dönülmeli. Biz orayı adı üstünde sağlıklı yaşam alanı olarak düzenledik. Bandırmalıların sağlığı ile oynamasınlar. Buraya baz istasyonu istemiyoruz”diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu