Marmara Öncü Haber

KENT KONSEYİ BAŞKANI POLAT BAZ İSTASYONUNA KARŞIYIZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
KENT KONSEYİ BAŞKANI POLAT BAZ İSTASYONUNA KARŞIYIZ
27 Ekim 2023 - 18:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan, CHP İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kent Konseyi. Başkanı Polat, General Balcı Çamlığında yapılmak istenen baz istasyonuna karşı olduklarını söyledi.
CHP Bandırma İlçe Teşkilatının yapılan Genel Kurulda göreve gelen Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, İlçe Başkanı Mehmet Atak ile bir süre görüştü. Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan ‘ın da katıldığı ziyarette Polat, General Balcı Çamlığında yapılmak istenen baz istasyonuna karşı olduklarını söyledi. Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat şunları söyledi. CHP Bandırma İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet ATAK ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Bandırma üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle bir kaç gündür gündeme gelen Askeri Çamlık alanına yapılması amaçlanan baz istasyonuna karşı net tavrımızı paylaştık. Halkımızın kullandığı sağlık alanlarına bu tür yapıların yapılmasına karşıyız. Süreçle ilgili bilgileri ediniyoruz, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu alanda baz istasyonu kurulmasını istemiyoruz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu