Marmara Öncü Haber

Metin OK, Bandırma Harp Malullü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği’ni Ziyaret Etti”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Metin OK, Bandırma Harp Malullü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği’ni Ziyaret Etti”
18 Ekim 2023 - 15:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma’da uzun yıllar Chp Meclis üyesi ve eski Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet vermiş olan Metin OK, Bandırma Harp Malullü Gaziler Dul ve Şehit Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Metin OK, derneğin gerçekleştirdiği projelere olan katkılarını ve dernekle ortak hareket ettikleri anıları paylaştı.

Metin OK, dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Dernek olarak çok çalıştığınızı ve emek verdiğinizi biliyorum, hatta Minnettarız projesi, Sonkurşun Anıtı’nın tamamlanması için Sonkurşun platformunun kuruluşu, Kurtuluş Mezarlığı’nda Trak Vapuru ve Çanakkale Şehitlerinin araştırılması gibi projelerde birlikte çalıştık. Ancak bu kadar değerli projelerin tamamlanmamış olması üzücü. El birliğiyle bu projeleri hayata geçirebileceğimize inanıyorum.” dedi.

Ayrıca, Metin OK derneğin Gazievi projesine verdiği destekten bahsederek, “Bu proje şehit ve gazi ailelerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik sağlayacak ve sizi mutlu edeceğine inanıyorum. Dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmemizin önemli bir nedeni de budur. Sesini duyuramayan derneklerin mutlaka sesi olacağız ve gereken desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Metin OK’ın bu olumlu ziyareti, Bandırma Harp Malullü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği’nin daha fazla projeyi hayata geçirme ve toplumsal birlik ve dayanışmayı güçlendirme hedeflerine ışık tuttu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu