Marmara Öncü Haber

BAŞKAN TOSUN, “İNSAN VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYEYİZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BAŞKAN TOSUN, “İNSAN VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYEYİZ”
12 Eylül 2023 - 17:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma Belediyesi tarafından Eylül ayında başlatılan “Senin şehrin, Mahallen” adı altında başlatılan mahalle ziyaretleri kapsamında Paşakent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, vatandaşların sorun, istek ve dileklerini dinledi. Belediye Başkanı Tosun, “Bandırma’nın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz, İnsan ve çözüm odaklı bir Belediyeyiz” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Senin Şehrin Senin Mahallen” adı altında başlatılan Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dün CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak ve Belediye daire Müdürleriyle birlikte Paşakent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tosun, vatandaşları tek tek dinledi. Mahalle Muhtarı Nurten Sarıaktın’ın mahalle ile ilgili bilgi vermesinin ardından Mahalle sakinleri sorunlarını isteklerini ve dileklerini Belediye Başkanı Tolga Tosun ‘a ilettiler. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tosun, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana Bandırma’ nın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıyoruz. Mahallenizin sorunlarını biliyoruz. Muhtarımız Nurten Hanımla diyaloğumuz çok iyi. Mahallenin sorunlarını bize iletiyor. Biz İnsan ve çözüm odaklı bir Belediyeyiz. Seçimler öncesinde verdiğimiz vaatleri sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Eğitim Destek evi, kreşler ve öğrenci konuk evii bunlar vaadlerimiz arasında idi bunları yerine getiriyoruz. Eksik kaldığımız yerler var mı var. Ancak eksiklerimizi gidermek için de çalışıyoruz. Biz halkımıza hizmet etmek için Kolları sıvadık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. “şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu