Marmara Öncü Haber

BURHAN DENİZ İN MUTLU GÜNÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BURHAN DENİZ İN MUTLU GÜNÜ
09 Eylül 2023 - 21:13
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma’ nın iş ve siyaset dünyasında tanınmış ismi Burhan Deniz muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Dilan – Burhan çiftçinin nikahını Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun kıydı.

Deniz Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Gelecek Partisi İdari ve Mali işler Başkan Danışmanı Bandırma’nın tanınmış simalarından Burhan Deniz muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Büyük bir davetli topluluğunun katıldığı törende Dila ve Burhan çftinin nikahını Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun kıydı. Bandırma’da uzun süre hafızalardan silinmeyecek düğün törenine Gelecek Partisi ve saadet partisinin grup başkanvekili Türkiye büyük millet Meclisi Muğla milletvekili Selçuk Özdağ Gelecek Partisi genel sekreteri genel başkan yardımcısı Hasan seymen gelecek Partisi genel başkan yardımcısı idari ve mali işler başkanı 24. Dönem Gümüşhane milletvekili ilbank eski yönetim kurulu başkanı Feramüz üstün Gelecek Partisi genel merkez mali işler başkan yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Saadet Partisi  il başkanı Abdülkadir Durmaz, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Saadet Partisi Bandırma İlçe Başkanı Ekrem Süzen, Bandırma önceki dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Bandırma İlçe Teşkilatı Başkan Adayı ve eski Meclis Üyesi Cemal Adıgüzel, CHP Belediye Meclis Üyesi Metin Ok, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Çelebi inşaat yönetim kurulu başkanı Erkan Çelebi Bandırma iş insanı Hayrettin Dağ,, MÜSİAD Bandırma İlçe Başkanı Tolga Tetik’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun tarafından kıyılan nikah sonrası nikah cüzdanı Milletvekili Özdağ tarafından gelin Dilan Denize verildi. MARMARA ÖNCÜ HABER olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu