Marmara Öncü Haber

AFFET BİZİ ŞEHİDİM

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AFFET BİZİ ŞEHİDİM
29 Haziran 2023 - 8:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gönen Eğitim Şehidi Şener Uğur Çok zor şartlar altında soğuk kar kış demeden görevine giderken şehit olmuştu.

marmara öncü haber Gönen muhabiri Birol Kayışkoparan Şehidimizin mezarının temizlenmesi ve mezar taşındaki yazıların yeniden yazılması gerektiğini geçtiğimiz ay Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay a iletti.

Söz konusu Mezar Şehidimize ait olduğu için hassas bir konu idi. Özellikle Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan nın Şehit ve Şehit aileleri ile ilgili hassasiyeti tüm Türkiye de bilinmekte.

Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay Muhabirimiz Birol Kayışkoparan ı 27.Haziran 2023 de arayarak konuyla ilgili Şehit ailesini arayıp bilgi verdiğini söylemesine rağmen Şehidimizin Mezarıyla ilgili Hiç bir işlem yapılmadığı anlaşılmış olup Gönen li vatandaşlar buna tepki gösterip Şehidimizden özür dilemişlerdir.

Umarız bu konu en kısa zamanda çözüme ulaşır Yetkili Kamu Kuruluşları Şehidimizin Mezarı ile ilgili bu sorunu çözer. Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MAALESEF BU SORUNU ÇÖZEMEMİŞTİR.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu