Marmara Öncü Haber

KOMUTAN MAVİ, “BANDIRMAYI SEVDİM VE SEVEREK GÖREV YAPTIM”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
KOMUTAN MAVİ, “BANDIRMAYI SEVDİM VE SEVEREK GÖREV YAPTIM”
07 Haziran 2023 - 20:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma’da 5 yıldır başarı ile  İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan  Jandarma Binbaşi Mahir Mavi” nin   Batman İl Jandarma Komutanlığına tayininin  çıkması sebebi gazi şehit aileleri ve gazeteciler veda ziyaretinde bulundu.

Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Mavi’nin , Batman İl Jandarma Komutanlığına tayini çıktı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Temsilciliği Başkanı Eşref Uysal, Gazi Ecevit Karakoyun, Gazi Fatih Öztürk ile Gazeteciler Ahmet Duymaz ve Ömer Turan, Komutan Mavi’ye veda ziyaretinde bulundular. Bandırma’da 5 yıldır başarıyla görev yapan özellikle pandemide vatandaşa hizmeti ve şehit ve gazi ailelrinin her türlü sorunlarında yanlarında olmuş ve çocukların “Komutan Abisi” olan Komutan Mahir Mavi, Gaziler Derneği ve Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ” 5 yıl önce Bandırma’ya atandık. Gün geldi gidiyoruz. Günler çok çabuk geçti. Bandırmayı çok seviyoruz ve çok büyük dost ve arkadaşımız oldu bir gün mutlaka tekarar görüşüruz inşallah ” diyerek duygularını paylaştı. Gaziler ve Gazetecilerde Komutan Mavi’ye Bandırma’da ki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarı dilediler. Ziyaret sonunda Komutan Mahir Mavi, Gaziler ve Gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu