Marmara Öncü Haber

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı
05 Haziran 2023 - 13:45
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma ‘da bulunan dört önemli kurum çocuklarla birlikte, Bandırma General Balcı Çamlığında çevre gününü kutladı.

Bandırma Belediyesi, TEMA Vakfı Bandırma İlçe Temsilciliği, Bandırma Rotary Kulübü ve Bandırma Kent Konseyi iş birliği ile geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleşti.
Üç bölümden oluşan etkinlik TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumlusu Burak UĞUR’un açılış konuşması ile başladı. 5 Haziran Dünya Çevre Gününün önemine değinen Uğur, etkinliğin ikinci basamağında Bandırmalı Toprak Dede Rahmetli Hayrettin KARACA anısına kitap okuma etkinliği gerçekleşeceğini belirtti.
Burak UĞUR’un ardından konuşan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, çocuklara doğa enerjisi mesajı verdi.
Etkinliğe katılarak konuşma gerçekleştiren ve çocuklarla doğa sohbetleri yapan Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun:”Bandırma Belediyemiz kentimizde yeşil alanların arttırması konusunda çalışmalara devam ediyor. Şu anda bulunduğumuz, şehrin nefes alan bölgelerinden olan General Balcı Çamlığının yanı sıra yakında hizmete başlayacak olan Malta Deresi Projesi ile Bandırma yeşil alanlarını arttırmaya devam ediyor. Bu etkinliği gerçekleştiren kurumlara ve başkanlarına da çok teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
1000’e yakın Yavru TEMA öğrencisinin kitap okuma etkinliği ve tohum dağıtımı sonrasında TEMA Vakfının doğa eğitimlerini sınıflarında uygulayan öğretmenlere Teşekkür Sertifikaları takdim edildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu