Marmara Öncü Haber

YÖRÜK OYLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
YÖRÜK OYLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
10 Mayıs 2023 - 19:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sonuçları itibariyle çok önemli bir seçime sadece üç günümüz kaldı. Partilerimiz ve ittifaklarımız seçimlerde sadece memleket meselelerinin çözüm projeleri ve adaylarının bu projelere hakimiyeti üzerinden yarışıyor olmaları gerekir.
Biz İYİ parti olarak her zaman adil, centilmen ve sorunlarla çözüm yollarının karşılıklı konuşulduğu bir seçim yarışından yana olduk. Bu duruşumuzu ortamı germe çabalarına rağmen hiç bozmadık, bozmayacağız.
Vatandaşlarımızın ferasetine güveniyoruz. İyiyi, güzeli ve doğruyu tercih ederek memleketimizi ve milletimizi içinde bulunduğumuz politik ve ekonomik dar boğazlardan çıkaracak, bölünmüşlük, parçalanmışlık ve ötekileştirilmişlik duygularından kurtaracak, oylarının muhatap bulacağı parlamenter bir yapı içinde kardeşlik hukukunu ön plana alacak bir iktidarı iş başına getireceğine inanıyoruz.
Sandıktan çıkacak sonuç bizim başımızın tacıdır. Bütün taraflar için de amasız fakatsız baş tacı edilmesini bekliyoruz.
Bu bağlamda biz İYİ Parti Balıkesir İl başkanlığı olarak vatandaşlarımızı mutlaka oy kullanmaya, sandıklara ve bizim kutsal saydığımız oylarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Ayrıca bizimle seçim yarışı içinde bulunan bütün partilere ve ittifaklara başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu