Marmara Öncü Haber

ONUR GÖÇMEZ TEKRAR BAŞKAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ONUR GÖÇMEZ TEKRAR BAŞKAN
09 Mayıs 2023 - 16:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırmaspor’un 1 Mayıs’ta yapılan ilk olağan genel kurul toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamaması sebebiyle toplantı aynı gündem maddeleri ile 8 Mayıs’ta Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan seçimlerde Onursal Başkan Onur Göçmez Kulüp Başkanlığına seçildi.

Genel Kurula Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, AKP İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve taraftarlar katıldı.
Yapılan seçim sonucunda; KULÜP BAŞKANI
Onur Göçmez, YÖNETİM KURULU ASİL Üyeleri ; Gürel Soylu, İsmail Aydın, Cihan Yılmaz, Mehmet Özbay, Soner Koçoğlu, Erol Rüzgar, Oğuz Kır, Mülkü İnci, Bayram Özdemir, Özkan Kılıç, Uğur Maral, Ceyhun Cihat Yıldırım, YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ; Süleyman Hakan Aydın, Mehmet Doğan, Sami Can Eken, Serhat Ekinci, Volkan Tosca, Egemen Özayaz, Emrah Kaya, Elvin Akhan, Poyraz Ozar, Sadi Kilercioğlu, Yunus Düzmekik, Rahim Özdemir, DENETİM KURULU Üyeleri ise
İzzetin Çalışır, Ersin Özmen, Ahmet Çizmen oldu.Genek Kurul sonrası bir değerlendirme yapan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ” Bandırma ailesi olarak yedisinden yetmişine her daim kulübümüzün yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tabi ki bu kentin Bandırmasporumuzu Süper Lig’de görmek gibi haklı bir hayali de var. İnşallah bu hayali de hep birlikte gerçekleştireceğiz. Genel Kurulumuzda kulübümüzün geleceği adına alınan kararların hayırlı olmasını temenni ediyor, başkanlığa seçilen Onur Göçmez ve yönetim kuruluna tebriklerimi iletiyor, canı gönülden başarılar diliyorum.”diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu