Marmara Öncü Haber

MHP’Lİ VEKİL ADAYI ALGÜL, “BANDIRMA’NIN ANKARA’DA KARA VE KÖR TALİHİ BİTSİN ARTIK!”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MHP’Lİ VEKİL ADAYI ALGÜL, “BANDIRMA’NIN ANKARA’DA KARA VE KÖR TALİHİ BİTSİN ARTIK!”
05 Mayıs 2023 - 21:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana gittiği her yerde 7 den 70 e herhesin gönlünü ve desteğini kazanan MHP Balıkesir 2. ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, Bandırma’nın Levent ve İhsaniye Mahallelerinde vatandaşlara seslenerek,” Destek verinde Bandırmanın Ankara’da kara ve kör talihi bitsin artık” dedi.

MHP Balıkesir 2.ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, seçim çalışmaları kapsamında akşam Bandırma’nın Levent ve İhsaniye Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Vekil adayı Algül, bu mahallelerdeki kahvehanelerde bulunan vatandaşlara seslendi. Bandırma’dan Vekil veya vekillerin çıkmasını istediklerini belirten Harun Algül, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Bizde Bandırma Adayı olarak karşınıza çıktık. Biz bölgemizden vekil veya vekiller çıksın istiyoruz. Ankara’da bölgemize sahip çıkacak birileri olsun istiyoruz. Bandırma ‘ya 15 yıldır değişik kademelerde hizmet ediyoruz. Allah nasip ederse bu çalışmaları bir üst kademeye taşıyarak çalışmalarımıza orada devam etmek istiyorum. Bizim MHP olarak safımız, duruşumuz belli. Burada genel siyaset yapmayacağım. Seçimlerde istediğiniz lidere oy verin, ancak Bandırma’da iş değişiyor. Bandırmada listenin üst sırasında be varım. CHP adayları 5 ve 6. cı sırada. 1. ci sırada bir aday var ancak o genel siyaset yapıyor. Bandırma ve bölgeden haberi yok. Biz Bandırma için dertleniyoruz. Bandırma hizmet alsın istiyoruz. Bizim sizden isteğimiz, Bandırma’yı Ankara:da vekilsiz bırakmayın. Destek verinde Bandırma’nın Ankara’da kara ve kör talihi bitsin artık ” diyerek destek istedi. Algül’ün konuşması vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu