Marmara Öncü Haber

BANDIRMA MHP İLÇE BAŞKANI BEKİR BOZKURT 3 MAYIS SIRADAN BİR GÜN DEĞİL

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BANDIRMA MHP İLÇE BAŞKANI BEKİR BOZKURT 3 MAYIS SIRADAN BİR GÜN DEĞİL
04 Mayıs 2023 - 14:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

3 Mayıs Türkçülük günü sebebiyle bir açıklama yapan MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, “3 Mayıs; sıradan bir gün değil, aynı zamanda bir dirilişin, bir derlenişin, bir şahlanışın destânıdır” dedi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, 3 Mayıs Türkçülük  günü ile ilgili yaptığı açıklamada, ” 3 Mayıs 1944; Turan fikrini Turancılık idealine dönüştüren Türk milliyetçilerinin susturulmak istendiği tarihtir. İşte bu tarihî günü hafızasına nakşetmiş bulunan ve Türk-İslâm Ülküsü’nün sevdalısı olan bizler; ‘3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ’nü, ‘Her türlü baskıya karşı millî şuurun zirveye çıktığı gün’ olarak idrâk ediyoruz. 3 Mayısı, Türk kültürünün yaşatılıp geliştirilmesi, Türk milliyetçiliğinin fikri temellerinin tahkim edilmesi, yeni nesillere “millî ahlak”ın verilmesi ve bizi “Biz” yapan değerlerin yeniden ihyâsı olarak görüyoruz. 3 Mayıs; sıradan bir gün değil, aynı zamanda bir dirilişin, bir derlenişin, bir şahlanışın destânıdır. İdealist irâdenin gerçek heybeti 3 Mayıs 1944’te yeniden filizlenmiş, yeni bir azim, millî bir çıkış ve Kürşadvâri bir refleksle yeniden tezahür etmiştir.  Bugün vesilesi ile Merhum Başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ ve dava arjadaşlarının 3 Mayıs 1944 te Ankara garında başlattıkları Milli Uyanışın uyanışın büyük Türk milletinin birliğine, Ergenekon’da çıkar gibi Türk Cihan hakimiyetinin temellerinin atıldığı günlere vesile olmasını Cenab-ı haktan temenni ve niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu