Marmara Öncü Haber

SANAYİ ESNAFINDAN MİLLETVEKİLİ ADAYI HARUN ALGÜL’E TAM DESTEK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SANAYİ ESNAFINDAN MİLLETVEKİLİ ADAYI HARUN ALGÜL’E TAM DESTEK
15 Nisan 2023 - 12:16
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

illetvekili Adaylığı açıklandığı günden bu yana Bandırma Merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek sıkmadık el bırakmayan MHP Balıkesir 2.ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, Bandırma Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafla bire bir görüşen Algül, esnaftan tam destek sözü aldı.

MHP Balıkesir 2. ci sıra Milletvekili adayı Harul Algül gece gündüz çalışıyor. Bandırma’nın adayı Harun Algül, İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve beraberinde çok sayıda partili eşliğinde Bandırma Küçük Sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayide sıkılmadık el bırakmayan Milletvekili adayı Algül, Sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılanırken, esnaftan tam destek sözü aldı. Sanayi esnafının ilgisinden memnun kalan Milletvekili adayı Harun Algül, ”
MHP olarak Güney Marmara’ya hak ettiği temsil yetkisini verdik. Ben 2. Sırada yer alırken, 4. Sırada Erdek temsilcimiz 8. Sırada da Marmara Adası temsilcimiz yer aldı. Küçük Sanayi Sitesinin artık Bandırma’ya yetmediğini biliyoruz. Yeni bir Küçük Sanayi Sitesi için yapılan çalışmaların içinde yer aldım. Milletvekili seçilirsem konunun çözümü noktasında yoğun bir çalışma içinde olacağım. Sanayi de ara eleman sıkıntısı çektiğinizi çok iyi biliyorum. Meslek Liselerinin sayılarını arttırarak ara eleman sayısını artıracağız.” diyerek esnafın her sorununa çare aramak için çalışacaklarını açıkladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu