Marmara Öncü Haber

MEMLEKET PARTİSİ BALIKESİRDEN 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MEMLEKET PARTİSİ BALIKESİRDEN 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
11 Nisan 2023 - 14:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Bandırma Adayı Hakkı Bitikli’linin Balıkesir 3. Sıra Milletvekili adayı olmasının İlçe için bir şans olduğunu belirten Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Olcay Uzgur, ” Seçimlerde Genel Başkanımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Balıkesir’den 4 Milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz ve hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Bandırma’da Teşkilatı yeniden kuran ve zaman kaybetmeden  seçim çalışmalarına başlayan Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Olcay Uzgur, iddialı konuştu. 14 Mayıs’ta Genel Başkan Muharrem İnce’ nin Cumhurbaşkanı seçileceğini ve Balıkesir’den en az 4 Milletvekili çıkaracaklarını kaydeden İlçe Başkanı Uzgur, “Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kalacak ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’de Cumhurbaşkanı seçilecek. Balıkesir ‘de Bandırma çok önemli bir İlçe. Bandırma Adayımız da 3. Sırada. Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum ki hedefimiz Genel Başkanımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçmek.  Balıkesir’den en az 4 Milletvekili çıkarmak. İlçe Teşkilatı olarak bu hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 14 Mayıs’ta Geleceğimizi geri alacağız. Onun için seçimlerde herkesten destek bekliyoruz “şeklinde konuştu.

BANDIRMA’NIN SESİ ANKARA’DA DUYULACAK

Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili 3. Sıradaki Bandırma Adayı Hakkı Bitikli, öncelikle gençler olmak üzere Bandırma ‘nın sorunlarını Mecliste dile getireceğim.Bandırma’nın Deprem riski var, Yeşil alan, otopark ve en önemlisi İl sorunu var. Bu sorunu çözmek için çalışacağız . Seçim çalışmalarımıza başladık, Bandırma’ nın sorunlarını çok iyi biliyorum ve sorunların çözüme kavuşması için Bandırmanın Ankara Mecliste sesi olacağım. Bandırma’nın sesi Ankara’da duyulacak. Bandırma, Güney Marmara ve tüm Balıkesir’den destek bekliyorum. “diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu