Marmara Öncü Haber

TÜRK POLİSİNİN 178.NCİ YILI BANDIRMA DA KUTLANDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TÜRK POLİSİNİN 178.NCİ YILI BANDIRMA DA KUTLANDI
10 Nisan 2023 - 15:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178.Yılı tüm yurtta olduğu gibi Bandırma’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı 178. Yaşında. 10 Nisan Polis Haftası Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı Bandırma’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İlk etkinlik Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül, Gaziler Derneği Başkanları ile Emniyet Mensupları katıldı. Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran yaptı. Müdür Duran şunları söyledi. “Tanıdığımız tanımadığımız her bir canın acısıyla uyandığımız 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahında, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa ve milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yağmurda, karda, bayramda yol kenarında bekleyen evlat. “Polis çağırın” dediğinde koşup giden baba, yardım isteyen kadının yanında olan Anne, evden her çıktığında, ailesine her telefon açtığında helallik isteyen Eş, bugün 178 yaşında. Türk Polis Teşkilatı kendisine verilen görevini, çağın getirdiği yenilikler başta olmak üzere, her türlü bilgi ve teknolojiden yararlanarak profesyonelce sunmayı hedeflemiştir. 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılını tebrik ediyorum. “dedi. Müdür Duran’ın konuşmasının ardından tören sona erdi. Kutlamalar hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu