Marmara Öncü Haber

AK PARTİ DEN ADAY OLAN ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN 14 MAYIS TA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ DEDİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AK PARTİ DEN ADAY OLAN ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN 14 MAYIS TA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ DEDİ
10 Nisan 2023 - 15:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, adaylığı açıklandığı akşam Bandırma İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Öztaylan, ” Önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş bir Bandırma’ya şahitlik edeceğiz” dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili 4. Sıra adayı Ünlü siyasetçi Cemal Öztaylan’ın oğlu Ali Taylan Öztaylan adaylığı açıklandığı günün akşamı Bandırma İlçe Teşkilatına gelerek partileri ile bir araya geldi. Parti binasında yapılan toplantıda konuşan Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Öztaylan’ı seçim sürecinde Teşkilat olarak destekleyip, gece gündüz çalışarak Meclise göndereceklerini söyledi. Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından partililere seslenenen Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, ” Hem Teşkilatı, hem devleti bilen, hem de siyasetin hamurunu almış, babamın parçasında büyümüş bir kardeşinizim. Zor bir seçim sürecine giriyoruz. Türkiye’nin ikinci yüz yılına giriyoruz. Bizde hem devlet olarak hem parti olarak tüm stratejimizi bunun üzerine kurduk. İnşallah 14 Mayıs akşamı bu işi bitireceğiz ve yola devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda çok gelişmiş bir Bandırma’ya şahitlik edeceğiz. Biz hep beraber Ak Partinin feraseti ile devletimizin gücü ile, milletimizin de desteği ile daha güzel ve gelişmiş bir Bandırma’ya doğru hareket edeceğiz. Bu işin en önemli tarafı teşkilattır. Bandırma İlçe Başkanımız Mehmet Abimizin önderliğinde Bandırma’da en güzel sonuca ulaşacağımıza inanıyorum”diye konuştu.

Toplantıda söz verilen Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan’ın babası tanınmış siyasetçi Cemal Öztaylan, oğlunun adaylığında kendisinin dahli ve katkısının olmadığını açıkladı. Baba Öztaylan şöyle konuştu, ” Şimdi herkes merak ediyor, Ali Taylan Öztaylan nasıl aday oldu?. 80 kişilik listede nasıl sıralamaya girdi?. Genel Merkezde kurul toplanmış. Bandırma’dan kimi yazalım demişler. Oradan biri bir siyasetçi ismini söylemem basın var. O siyasetçi Cemal Öztaylan’yazın demiş. Biride o olmaz yaşlandı demiş. Biri de çıkıp o nun bir oğlu var. Ben Öztaylan ailesini tanırım dürüst bir aile, oğlu da bizde çalıştı oğlunu yazın demiş öyle yazıldı. Olay bu. Oğlumun Milletvekilliği hayali yoktu. Allah nasip etti. Nasıl oldu, nasıl ettiye gerek yok. Yukarıdaki istedi oldu”şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu