Marmara Öncü Haber

GÜMÜŞYAY BALIKESİRDE İDDİALIYIZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
GÜMÜŞYAY BALIKESİRDE İDDİALIYIZ
05 Nisan 2023 - 15:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Millet İttifakı paydaşlarından Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Işın Gümüşyay, ” Geçmişte 7 Milletvekili çıkardık, bu seçimde neden 9 olmasın” dedi.

Millet İttifakı paydaşlarından Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Belediye Başkanı Tolga Tosun’ u ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar’ın da katıldığı Belediye Başkanı Tosun’un ziyaretinde Demokrat Parti Bandırma İlçe Başkanı Bülent Öztuna, DP Genel İdare Kurulu Üyesi Haydar Altıntaş, DP Balıkesir İl Başkanı Işın Gümüşyay hazır bulundular. Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, ” Millet İttifakımızın değerli paydaşlarıyla muhabbetimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugünkü ziyaretimizde Demokrat Parti İlçe Başkanlığında, Balıkesir İl Başkanı Işın Gümüşyay, İlçe Başkanı Bülent Öztuna ile bir araya geldik. Ortak akılın gücü ve gerçek demokrasiyle, ülkemizi aydınlık yarınlara el birliğiyle kavuşturacağız. Birlik ve beraberliğimizin tohumları bu bahar ülkemizin dört bir yanında yeşerecek, kazanan milletin iktidarı olacak, kazanan Türkiye olacak” dedi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun’un ziyaretinden mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Işın Gümüşyay, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, ” Bu seçimler çok önemli. Geçmişte Demokratlar olarak Balıkesir’ de 7 Milletvekili çıkardık. Millet İttifakı olarak bu seçimlerde neden 9 – 0 olmasın. Hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Tosun’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Demokrat Parti Bandırma İlçe Başkanı Bülent Öztuna’da Bandırma İlçe Teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını ve çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu