Marmara Öncü Haber

Bandırma Belediyesi 8 Mart Etkinlikleri

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bandırma Belediyesi 8 Mart Etkinlikleri
07 Mart 2023 - 8:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yaşadığımız deprem felaketi hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. Bu zor zamanı dayanışma ve birliktelikle atlatacağız. Birlikteliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde” Bandırma Belediyesi olarak bir dizi etkinlik programı gerçekleştirmekteyiz.

Bu akşam; Atölye Gölge ve Belediyemiz iş birliği ile Turna Misali film gösterimi saat 20.00’de Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir. Gösterim kapsamında Yönetmen İffet Eren Danışman Boz, Yapımcı Eyüp Boz ve Oyuncu Sennur Nogaylar ile söyleşi gerçekleşecektir.

8 Mart 2023 günü programlarımızda ise saat 14.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kadın El Emeği Alışveriş Günlerinin açılışı, saat 14.30’da Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde “El Sanatları” sergisi açılışı, saat 15.00’de Melih Çınar Sergi Salonu’nda “Her Renkte Her Yerde Kadın” fotoğraf sergisi açılışı, saat 15.15’de Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Kadın Ne Der?” söyleşi programı ve son olarak saat 20.00’de Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Emeği Sesi” şiir dinleti programı gerçekleşecektir.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu