Marmara Öncü Haber

BANDIRMA CHP DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BANDIRMA CHP DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM
03 Mart 2023 - 9:13
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

, partili hayırseverlerimizin, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin ve Millet İttifakı’na bağlı belediyelerimizin göstermiş oldukları yardım seferberliği ile gurur duymaktayız.

Önümüze çıkan tüm engellere, zorluklara ve hakaretlere rağmen CHP’li ve Millet İttifakı’na mensup belediyelerimiz, depremin yaşandığı günden düne kadar bölgeye 8 bin 63 araç, 23 bin 65 personel göndermiştir. Ülke genelinde belediyelerimiz, insani yardım malzemesi taşıyan toplam 6 bin 436 tır ve kamyon, 4 uçak, 6 gemi, 2 vapur ve 2 tren vagonu bölgeye intikal ettirmiştir.

Belediyelerimize ait, günlük 710 bin öğün kapasiteli 142 mobil mutfak, 760 bin öğün kapasiteli 153 ikram aracı, 140 bin ekmek kapasiteli 16 mobil fırın bölgede faaliyet göstermektedir.
Bunun yanı sıra belediyelerimiz, bölgeye 2 milyon 859 bin battaniye, 248 bin 752 ısıtıcı ve soba, 36 bin 715 çadır, 955 konteyner, bin 594 mobil tuvalet ve duş, 4 milyon 131 bin hijyen paketi ve 2 bin 25 jeneratör ulaştırmıştır.

Depremzedelerin derin yaralarını sarmak üzere yapılan çalışmalar doğrultusunda Bandırma Belediyemize, büyük ve yoğun destek veren hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz.

Birçok ilimizi derinden etkileyen depremlerin açtığı yaraları kapatmak adına yardımsever Bandırmalı hemşehrilerimizin katkılarıyla oluşturulan yardım malzemeleri Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Osmaniye illerine ulaştırılmıştır. Belediye Başkanımız Tolga Tosun ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanımız Mehmet Atak ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Göker Duru da deprem bölgesinde ziyaretlerde bulunmuş, yardımları ve 150 adet çadırı bizzat ihtiyaç sahiplerine ulaştırmışlardır.
Bu doğrultuda 3 otobüs, 28 tır, 1 askeri kargo uçağı, 1 mobil mutfak, 22 bin 456 koli temel gıda ve çocuk malzemeleri, 80 bin litre su, 13 bin 430 battaniye, 760 ısıtıcı, 145 bin 160 hijyen paketi, 151 personel, 1 ikram aracı, 32 kişilik belediye arama-kurtarma ekibi bölgeye ulaştırılmıştır.

CHP Bandırma İlçe Örgütü olarak biz neler yaptık?

Genel Merkezimizin yönlendirmeleri ve bilgilemdirmesi doğrultusunda depremin olduğu 6 Şubat 2023 tarihinden, günün ilk saatlerinden itibaren partimize gelen hayırsever partililerimizin ve vatandaşlarımızın bölgeye ulaştırılmak üzere bizlere teslim ettiği yardımları 3 kamyon olacak şekilde yetkilere ulaştırdık.

Ayrıca deprem felaketinin yaşandığı bölgelerden ilçemiz Bandırma’ya gelen ve partimize müracaat eden toplam 73 kişilik 18 aileye bizzat destek sağladık.
Halk TV’de yayınlanan “bir kira bir yuva” kampanyasına CHP Bandırma İlçe Örgütü adına 5.000 TL bağışta bulunduk. Tüm bu kişileri tek tek arayarak geçmiş olsun dilekleri varsa kayıpları baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Giysi, gıda vb. ihtiyaçlarını sorduk, ihtiyaçlarını elimizden geldiğince parti binamızdan ve yardımseverlerden sağladık. Misafirlerimizi kaymakamlığa kayıt edilmeleri için bilgilendirdik. Bandırma Belediyemiz bünyesinde bulunan sosyal hizmetlere yönlendirdik, ne zaman ihtiyaçları olursa telefon numarası verilerilerek bizleri arayabileceklerini söyledik. Ayrıca üye kayıtları incelenerek doğum yeri deprem bölgesi olan tüm üyelerimizi aradık ve o bölgelerdeki yakınları hakkında bilgi aldık, durum analizi yaptık.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk saatlerden itibaren hızlıca ve doğru kararlarla organize olan, başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm milletvekillerimize, il ve ilçe örgütlerimize, belediye başkanlarımıza, liyakatle yönetilen kriz sürecine emek veren tüm vatandaşlarımıza, zor şartlarda görev yapan arama kurtarma ekiplerine ve gönllülere teşekkür ederiz.
CHP Bandırma İlçe Örgütü olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ve ilçemize gelen misafirlerimize elimizden gelen desteği vermeye ve yardımı gösteremeye devam edeceğiz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu