Marmara Öncü Haber

Balıkesir Jandarmadan Operasyon

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Balıkesir Jandarmadan Operasyon
28 Şubat 2023 - 12:04
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Balıkesir ili, Altıeylül İlçesinde, 21 Şubat 2023 tarihinde Ö.G. isimli şahsa ait traktör kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınmıştır. Meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturulmuştur.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz ve ayrıntılı araştırmalar neticesinde, çalınan traktörün bir kamyonete yüklenerek Manisa istikametine götürüldüğü tespit edilmesi üzerine, yapılan takip neticesinde bahse konu çalınan traktör E.B. isimli şüphelinin ikametinde ele geçirilmiştir. Hırsızlık olayını gerçekleştiren E.B. ve O.K. isimli şüpheliler icra edilen operasyon ile yakalanarak haklarında adli işlem yapılmış olup, çalınan traktör sahibine teslim edilmiştir.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu