Marmara Öncü Haber

DURSUN MİRZA ŞEÇİMİ KAZANMAYA HAZIRIZ DEDİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
DURSUN MİRZA ŞEÇİMİ KAZANMAYA HAZIRIZ DEDİ
26 Mart 2024 - 21:44
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bandırma’da düzenlenen mitingde halk ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırmalılardan Dursun Mirza ve Ahmet Akın için oy istedi. CHP Lideri Özel, “Dursun Mirza Bandırmalıların oylarına talip. Dursun Mirza kazanacak Bandırma kazanacak” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında miting yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırma’da da miting düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Genel Başkan Özel’e; CHP Balıkesir Milletvekili Genel Başkan Yardımcı Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Manyas Adayı Ahmet Duru, Balya Adayı Orhan Gaga, Susurluk Hakan Yıldırım Semizel, Gönen İbrahim Palaz ve Erdek Adayı Burhan Karışık eşlik etti.
EKİBİMLE SEÇİMİ KAZANMAYA HAZIRIZ
Açılış konuşmasını yaparak Bandırma halkını selamlayan Dursun Mirza, “Bandırma’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz istediniz ve Dursun Mirza Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve partime çok teşekkür ederim. Sizlerin değerli oylarıyla 5 yıl belediye başkanlığı yaptım. Çok önemli projeler hayata geçirdik. Şimdi de ekibimle bu seçimi kazanmaya ve daha iyi projeler hayata geçirmeye hazırız. Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi ile Cumhuriyet’in ve özgürlüğün kenti oldu. Artık Bandırma bu özgürlüğünden vazgeçemez.” diye konuştu.“MİRZA BANDIRMA’DA SİZLERİN OYLARINA TALİP. DURSUN MİRZA KAZANACAK, BANDIRMA KAZANACAK”Bandırma’da Tolga Tosun’dan Dursun Mirza’ya bir bayrak devir teslimi yapıldığını söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Gerçek bir partilinin üzerinde düşen, seçildiği gün partili gibi davranmak değildir. Aday gösterilmediğinde görevini bırakırken partililik belli olur. Bugün burada olan ve adayımız Dursun Mirza’ya destek veren sevgili Tolga Tosun Başkanıma yürekten teşekkür ediyorum. Emeklilerimizin sıkıntılarını çözeceğiz. Buraya elbette iki belediye başkanına sizden oy istemeye geldim. Erdek’ten ve Balıkesir’in tüm ilçelerinden çok değerli başkanlarım var. Onlar için de oy istiyoruz. Dursun Mirza geçmişte yaptığı hizmetlerle, geleceğe dönük ortaya koyduğu vizyonuyla, enerjisiyle Bandırma’da sizlerin oylarına talip. Hem de geçmişte yapamadığımız işleri yapabilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Ahmet Akın olduğu bir süreçte Bandırma’da destan yazmaya talip. Biraz önce ifade edildi. Balıkesir’in AK Partili Cumhur İttifakı’ndan belediye başkanının artık iyice sinir sistemi bozulmuş. Balıkesir’in esnafını, iş adamlarını tehdit etmiş. Diyor ki, ‘Cuma’ya kadar bana dönmezseniz pazartesi günü sizinle hesaplaşacağım’. Sayın Başkan, bu Bandırma’yı, Balıkesir’i iyi tanı. Bunlar işgal kuvvetlerinin tehditlerine boyun eğmediler. Sen pazartesi hesaplaşacaksın ya bunlar pazar günü senin hesabını görecekler. Dursun Mirza kazanacak, Bandırma kazanacak.” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu