Marmara Öncü Haber

BANDIRMALI ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BÜYÜK TEPKİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BANDIRMALI ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BÜYÜK TEPKİ
20 Mart 2024 - 13:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Vatan uğruna canını tereddüt etmeden feda eden şehitlerimiz ve çeşitli uzuvlarını ülkemizin bekası için kaybeden gazilerimizin aileleri ve yakınlarının yaşadıkları acılara ortak olmak, üzüntülerini bir nebze de olsa hafifletmek, hayata pozitif bakış açısıyla yaklaşmalarını kolaylaştırmak adına Gazievi projemizi oluşturduk.
Bu projede ailelerimizi temsil eden derneklerin ve vakfın bir arada olacağı müze odası, tanıtım odası ve dinlenme odasından oluşacak bir proje geliştirdik.
Bu proje 2021 yılının başlarında bir yazı ile büyükşehir belediyesine sunduk ve reddedildi.
Daha sonra 2021 yılında Büyükşehir Meclis üyesi arkadaşların bu projenin reddedilme sebebine üzüldüğünü ve meclise sunulmak üzere meclis önergesi verildiğini bildirdiler. 11 Mart 2021 tarih 12 sayılı önergenin meclise sunulmuştur.Mecliste kabul edilerek 11 Mart 2021 tarih ve 282 sayılı kararla incelenip rapora bağlanmak üzere komisyona havale edilmiştir. Komisyında oy birliği ile kabul edilerek Kent Estetik Daire Başkanlığına gereğinin yapılması için sevk edilmiştir.
Büyükşehir Meclis bu yerin Bandırma Sahil Sokak Spor bitişinde ki alan olarak belirlemiştir.
Daha sonra bu yerin incelemek üzere Güney Marmara Sorumlusu İbrahim KOMAN bey ve Şehit ve gazi aileleimizden oluşan heyetle yer tespiti yapılmıştır.
Ancak o bölgede arıtma sisteminin çalışması olduğu ve onun bitmesi ile bu yerin ancak o zaman hayata geçireleceği söylenmiştir.
2024 yılının başında arıtma sistemin alt yapısı bitirilerek projenin yapılacağı alan tamamen sorunsuz olarak Gazievi yapılacağını verilen sözlerin tutulacağı ve çalışmaların başlatacağını düşünüyorduk.
Şimdi görüyoruz ki aynı alanda gazievi yerine BALBUCKs yapılmış durumda.
Tam 3 yıla yakın sabırla umutla heyecanla beklediğimiz Gazievi projemisin yok sayıldığını görüyor ve bu durum karşısında hayallerimiz kırılmış ümitlerimiz boşa çıkmıştır.
12496 km2 yüzölçümüne sahip Balıkesirimizde 100 m2 bir alanı bize tahsis edemedikleri için üzgünüz, kızgınız, kırgınız.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu