Marmara Öncü Haber

MİRZA TOLGA TOSUNU ZİYARET ETTİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MİRZA TOLGA TOSUNU ZİYARET ETTİ
22 Şubat 2024 - 14:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, seçim çalışmaları kapsamında Belediyeyi ziyaret etti. Belediye personellerini de ziyaret eden Mirza, birlikte çalışma mesajı verirken, Belediye Başkanı Tolga Tosun’ da Dursun Mirza’ya başarılı olması temennisinde bulundu.

[17:42, 22.02.2024] Ahmet: CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı, son günlerde aralarında kırgınlık yaşanan Belediye Başkanı Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. Belediye Personelini de ziyaret edip Belediye Başkanı Tosun’a çiçek veren Başkan Adayı Mirza, birlik çağrısında bulunarak şunları söyledi. ” Değerli Belediye Başkanımız Tolga Tosun ve daha önce omuz omuza çalıştığımız belediye personelimizle özlem giderdik. Tolga Başkanımıza verdiği emekler için çok teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik ruhuyla, daha da güçlenerek yola devam ediyoruz. Her birimizin omuzlarındaki sorumluluğun farkındayız ve Bandırma için birlikte çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.”diye konuştu.
[17:42, 22.02.2024] Ahmet: MİRZA’YA BAŞARI DİLEDİ
CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza ‘yı kabul eden Belediye Başkanı Tolga Tosun, Mirza’ ya başarı dileğinde bulunarak şunları söyledi. “Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayımız Dursun Mirza, Parti İlçe Başkanımız Mehmet Atak ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını belediyemizde misafir ettik. Bizler bu ülkenin temellerini oluşturan, Cumhuriyetle yaşıt köklü bir çınar olarak adlandıracağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyeleriyiz. Bulunduğumuz konumlar halka hizmet makamıdır. Biz alnımız açık şekilde 5 yıl bu güzide şehre hizmet etmenin büyük onurunu yaşadık.
Başkan adayımız Dursun Mirza’ya seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu