Marmara Öncü Haber

MİRZA İMAMOĞLU İLE BANDIRMAYI KONUŞTU

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MİRZA İMAMOĞLU İLE BANDIRMAYI KONUŞTU
25 Aralık 2023 - 20:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Yerel seçim ve Bandırma’nın konuşulduğu ziyaret sonunda Mirza, İmamoğlu’nun Bandırmalılara selamını getirdi.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu çalışa ofisinde ziyaret etti. Mirza ve İmamoğlu görüşmesinde yerel seçimler ve Bandırma konuşulurken, Başkan Ekrem İmamoğlu Bandırmalılara selam gönderdi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Başkan İmamoğlu’nun çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede ele alınan konuların başında yerel seçim ve Bandırma geldi. İmamoğlu görüşmesinden mutlu dönen ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile de görüşen Mirza, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bandırmalılara selamını getirdi. Kendilerine gösterilen ilgiden çok mutluluk duyduklarını ifade eden Dursun Mirza, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli arkadaşım  Ekrem İmamoğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret ettim. CHP İstanbul İl başkanımız  Özgür Çelik ve diğer yetkililer ile de görüşme şansımız oldu. Ekrem Başkanımızın Bandırma’ya selamları var. Tüm ekibe gösterdikleri yakınlık için çok teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu