Marmara Öncü Haber

AKIN YEREL SEÇİMLERDE HALKIMIZI CHP Lİ BELEDİYELERLE BULUŞTURACAĞIZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AKIN YEREL SEÇİMLERDE HALKIMIZI CHP Lİ BELEDİYELERLE BULUŞTURACAĞIZ
17 Ekim 2023 - 14:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’nda; Balıkesir’in yanı sıra İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Kocaeli, Yalova, Bilecek, Edirne ve Kırklareli il başkanları, ilçe başkanları ile CHP’li belediye başkanlarının katıldığı toplantıda yerel seçim stratejileri ele alındı. Toplantıda konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, özetle şunları dile getirdi:

“Türkiye genelindeki tüm belediyelerimizin fotoğraflarını çekiyoruz. Belediyelerimizin hizmetlerine karşı vatandaşlarımızın teveccühünün de çok yüksek olduğunu görüyoruz. CHP’li olmayan ve kazanma potansiyelimizin yüksek olduğu bütün büyükşehir, il, ilçe, belde belediyelerine yönelik analiz ve hedefleme çalışmalarımızı yaptık.”

‘YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK PROJE HAVUZU OLUŞTURULDU’

Genel Başkan Yardımcısı Akın, CHP’li belediyelerin Türkiye genelinde pek çok önemli projeye imza attığına dikkat çekerek, “Belediyelerimiz Türkiye genelinde her kesime hitap eden pek çok sosyal hizmeti hayata geçirdiler. Büyükşehir belediyelerimiz başta olmak üzere ve vatandaşlarımızın memnun kaldığı örnek projelerden tüm belediyelerimizin faydalanabilmeleri için örnek proje uygulamalarının yer aldığı bir proje havuzu oluşturduk” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu