Marmara Öncü Haber

MİLYON DOLANDIRAN ÇETE BANDIRMA DA YAKALANDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MİLYON DOLANDIRAN ÇETE BANDIRMA DA YAKALANDI
16 Ekim 2023 - 19:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

  Manyas İlçesi Dura Mahallesinde ikamet eden N.Ö (1965 D.lu-K.) isimli şahıs, 14.10.2023 günü Manyas İlçe Jandarma Komutanlığına yapmış olduğu ihbar ile; aynı  gün saat:13.30 sıralarında telefonla aranarak, kendisini Jandarma olarak tanıtan bir şahsın eşinin karakolda olduğunu ve serbest bırakılması için evde bulunan altınları eve göndereceği 2 şahsa teslim etmesi gerektiği gerekçesiyle, bir süre sonra ikametine gelen isimlerini bilmediği ve tanımadığı 2 erkek şahsa evde bulunan yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası değerindeki tüm altınlarını teslim ettiğini, sonrasında dolandırıldığını anlayarak Manyas İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ettiğini bildirmiştir.

        Meydana gelen olayla ilgili Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bandırma JASAT Timi ile özel ekip kurulmuştur. Kamera ve görgü tanıklarının beyanları eşleştirilerek olayı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı aracın sahibi olan S.Ö (2001 D.lu-K) isimli şüpheli şahıs Bandırma İlçesinde yakalanmıştır.

        S.Ö isimli şüphelinin ikametinde ve aracında yapılan aramada araç içerisinde ele geçen delillerden yola çıkılarak S.Ö. isimli şahısın dolandırıcılık olayını F.M.(1984 D.lu-E) ve M.Ö. (1999 D.lu-E) isimli şahıslarla birlikte gerçekleştirdikleri belirlenerek; Bandırma JASAT Timi ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyon neticesinde 2 şüpheli, müştekiye ait  yaklaşık 1.000.000 (Bir Milyon) TL değerindeki altınlar ile birlikte Bandırma İlçe merkezinde yakalanmıştır.

        Yakalanan şüphelilerle yapılan mülakatta 12.10.2023 tarihinde Çanakkale İli Biga İlçesinde meydana gelen dolandırıcılık (54.000TL) olayını da yakalanan 3 şüpheli şahsın yaptığı JASAT Timi tarafından tespit edilmiş olup Biga İlçe Jandarma Komutanlığına bilgi verilmiştir.

        Şüpheliler F.M. ve M.Ö. Adli makamlarca tutuklanarak Bandırma Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiş, şüpheli S.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

        Emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu