Marmara Öncü Haber

41 KERE MAŞAALLAH BANDIRMA DAN EYMEN BALIKESİR 1.CİSİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
41 KERE MAŞAALLAH BANDIRMA DAN EYMEN BALIKESİR 1.CİSİ
07 Haziran 2023 - 20:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bir özel Yayın evinin düzenlediği deneme sınavında Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Eymen Vural, Balıkesir ve Bandırma 1. si oldu. Türkiye genelinde de 16. cı olan küçük Eymen, Bandırmanın göğsünü kabarttı.

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu 2 / D sınıfı öğrencisi Eymen Vural, özel bir Yayın evinin yaptığı deneme sınavında Bandırma’nın gururu oldu. Başarılı Öğrenci küçük Eymen, sınavda Balıkesir ve Bandırma’da 1.ci oldu. Okulunda birincisi olan Eymen, 1784 öğrencinin girdiği deneme sınavında da Türkiye 16.sı oldu. Sınav sonuç belgesinin ellerine ulaşmasıyla çocuklarının Bandırma Balıkesir ve okul birincisi olduğunu öğrenen Küçük Eymen’in Annesi Elif Vural ve Babası Oktay Vural büyük bir mutluluk yaşayarak, ” Oğlumuz Eymen’in Balıkesir, Bandırma ve okulunun birincisi olması ailesi olarak bizleri mutlu etti. Eymen’imiz çok çalışkan ve efendi bir çocuk. Eymen’in okulda ders notları da çok iyi. Ödevlerini zamanında yapıyor. Çalışmasının karşılığını sınavda aldığı sonuçla aldı. Eymen’imizden anne ve babası olarak gurur duyuyoruz” diyerek Eymen’in mutluluğuna ortak oldular.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu