Marmara Öncü Haber

BAŞKAN CANKUL “TÜM ADAY ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BAŞKAN CANKUL “TÜM ADAY ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
27 Mart 2023 - 12:27
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK Parti Teşkilatları 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday belirlemek için temayül yoklaması yaptı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da temayül yoklamasında oyunu kullandı. Başkan Cankul tüm aday adaylarına başarılar diledi.

AK Parti Teşkilatları 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalar başladı. Aday adayı olmak için yoğun başvuru alan AK Parti Teşkilatı aday belirleme sürecinde referans olacak temayül yoklamasını Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yaptı. AK Partililer tarafından yoğun katılım sağlanan temayül yoklamasına Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da katıldı.

CANKUL’DAN ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ VURGUSU

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri için temayül yoklamasında oyunu kullanan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 28. Dönem milletvekillerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ideali için önemli olduğunu vurguladı. Başkan Cankul: “Birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza gayretle, Dünya Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gazi Meclisi’mizin 28. döneminde geleceğimizi ‘Türkiye Yüzyılı’ idealimize taşıyacak olan adaylarımızın belirleneceği AK Parti Temayül Yoklaması’nda oyumuzu kullandık. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu